Online jelentkezés

A választott képzésre digitálisan fogadjuk jelentkezését. Az indított képzésekkel kapcsolatosan tájékoztatjuk Önt e-mailen. Ezért kérjük, hogy e-mail fiókját jelentkezés után figyelje.

Érettségi utáni képzésre (2 év)

Az érettségi végzettséggel rendelkezők szakmai oktatása kizárólag a szakmai vizsgára való felkészítésből áll, hiszen a közismeretet középiskolai tanulmányaik során már elsajátították.

Érettségire felkészítés

Szakmával rendelkező tanulók részére ajánlott képzés, akik 2 év alatt vállalják az érettségire való felkészítést. A képzés során az érettségi tantárgyak kerülnek előtérbe.

Felnőttek oktatása

Az új szakképzési rendszer nagyobb rugalmasságot és átjárhatóságot biztosít a munkaerőpiacról az iskolarendszerbe, így felnőttként is lehetőség van két szakma és egy szakképesítés ingyenes megszerzésére. Erre kizárólag iskolai rendszerű szakképzésben van lehetőség.

Felnőttképzés

A szakmai képzés eredményes elvégzéséről a képzésben résztvevő tanúsítványt szerez, amely előfeltétele a képzőtől független, akkreditált vizsgaközpontban teljesíthető képesítő vizsgának. A képesítő vizsga sikeres teljesítése esetén a vizsgázó államilag elismert, szakképesítést tanúsító képesítő bizonyítványt szerez.

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz