A vendéglátóipari ágazati alapvizsga két fontos részét képzik az ételkészítéssel és a portfólió előadásával kapcsolatos feladatok. A két vizsgaelemet egy sajátos szemszögből közelítette meg a 9/E osz ...
A közelgő szakmai- és ágazati alapvizsgák nagy kihívás elé állítják a vendéglátóipari ágazati alapokatásban résztvevő kilencedikeseket, valamint a pincér és vendéglátászervező szakok vegzős tanulóit. ...
A járványhelyzet ellenére is elszántan készültek a megmérettetésre a 12/A osztály vendéglátós tanulói. Február második felében három próbatétel várt a fiatalokra, akik úgy döntöttek, hogy az érettség ...
Gyakorlati vizsgára készülnek a végzős vendéglátásszervező lányok. Hőzső utcai tankonyhánk a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően már alkalmas a vendéglátós tanulók gyakorlati vizsgafeladatokra va ...
Tanulmányi kirándulás sorozat a turizmus-vendéglátás és a portfólió témaválasztás jegyében III. Az első félév utolsó állomásához ért az ágazati alapvizsgára készülő diákok portfólió témaválasztását s ...
Konyhai maradékokból finom fogások kerültek az asztalra a fenntartható háztartást népszerűsítő program során. A vendéglátó szakmacsoport a Fenntarthatósági Témahéten a NO WASTE irányzat népszerűsítés ...
Tanulmányi kirándulás sorozat a turizmus-vendéglátás és a portfólió témaválasztás jegyében II. Folytatódik az ágazati alapvizsgára készülő diákok portfólió témaválasztását segítő szakmai kirándulás s ...
Tanulmányi kirándulás sorozat a turizmus-vendéglátás és a portfólió témaválasztás jegyében I. A megváltozott szakképzési követelmények iskolánk vendéglátás szakmacsoportját is megújulásra sarkallják. ...
2020.02.18-án került sor iskolánk tanéttermében a pincér tanulók szintvizsgájára. A vizsga szervezése, a tanulók felkészítése szervezetten folyt. Pintér Magda - a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkam ...
A Fenntartók jóvoltából, és támogatásával 8 fős kis csapat vehetett részt a színvonalas szakmai kiállításon . Örömünkre szolgált, hogy megláthattuk a vendéglátás ezen oldalát, a fantasztikus gépeket, ...