Bronzérmet szerzett iskolánknak a Gastro Team lánycsapata a dévaványai Füst és Tűz- Bográcsételfőző-, Grill & BBQ Smoker Fesztiválon A Mezgé Gastro Team a járványhelyzet okozta hosszas kényszerpihenő ...
Iskolánk 11-ikes vendéglátós tanulói és szakmai oktatói rendhagyó módon búcsúztatták az idei tanévet. Az on-line oktatás miatt ennek az összetartó csapatnak is igen kevés jutott a közös iskolai élmén ...
Intézményünk a megújult szakmai oktatási rendszer keretében először szervezett turizmus-vendéglátás ágazati alapvizsgát. A 9/E osztály első csoportja felnőttekhez illő magatartással és munkához való ...
Idén kicsit minden más, ezt mindannyian érezzük. A végzős vendéglátásszervező és pincér szakos tanulók számára a szakmai vizsga a gyakorlati vizsganappal véget ért, idén is elmaradnak a szóbeli megmé ...
A vendéglátóipari ágazati alapvizsga két fontos részét képzik az ételkészítéssel és a portfólió előadásával kapcsolatos feladatok. A két vizsgaelemet egy sajátos szemszögből közelítette meg a 9/E osz ...
A közelgő szakmai- és ágazati alapvizsgák nagy kihívás elé állítják a vendéglátóipari ágazati alapokatásban résztvevő kilencedikeseket, valamint a pincér és vendéglátászervező szakok vegzős tanulóit. ...
A járványhelyzet ellenére is elszántan készültek a megmérettetésre a 12/A osztály vendéglátós tanulói. Február második felében három próbatétel várt a fiatalokra, akik úgy döntöttek, hogy az érettség ...
Gyakorlati vizsgára készülnek a végzős vendéglátásszervező lányok. Hőzső utcai tankonyhánk a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően már alkalmas a vendéglátós tanulók gyakorlati vizsgafeladatokra va ...
Tanulmányi kirándulás sorozat a turizmus-vendéglátás és a portfólió témaválasztás jegyében III. Az első félév utolsó állomásához ért az ágazati alapvizsgára készülő diákok portfólió témaválasztását s ...
Konyhai maradékokból finom fogások kerültek az asztalra a fenntartható háztartást népszerűsítő program során. A vendéglátó szakmacsoport a Fenntarthatósági Témahéten a NO WASTE irányzat népszerűsítés ...