Négynapos szakmai úton vettek részt a vendéglátás ágazat oktatói Szlovákiában Az ERASMUS program keretében nyert - 2021-1-HU01-KA122-VET-000017102 „A GFE Technikum oktatói az eredményesebb munkaalapú ...
Sikerrel teljesítette a vizsga minden akadályát a 12.B osztály vendéglátós csoportja. Az idei évben is a február hozta el az érettségit adó képzésben tanuló vendéglátósok számára a pincér szakmai viz ...
Kiváltották a szakmai vizsga írásbeli vizsgarészét az ötödéves vendéglátásszervező lányok A vendéglátás szakmacsoport egyik kiemelt feladata a szakmai versenyekre való felkészítés. Vendéglátásszervez ...
A farsang jegyében rendezte meg a második félév első projektnapját a vendéglátás szakmacsoport A projektnapok szervezése a vendéglátás szakmacsoport kiemelt feladati közé tartozik. Az ünnepek, hagyom ...
A vendéglátó szakmacsoport keresi az alkalmat arra, hogy hagyományőrző rendezvények részese lehessen. Az elmúlt hetek eseményei többször is lehetőséget teremtettek arra, hogy iskolánk vendéglátós tan ...
Fűszeresen illatozó édességeket készítettek a vendéglátósok az iskolai AFRIKA HÉTEN Az AFRIKA HÉT programsorozatához csatlakozott a vendéglátós ágazat is. A tematikus héten a közismereti órákon számo ...
Ezüstéremes lett a Mezgé Gastro Team kolbászkészítő csapata a Fonyódi Kolbászfesztiválon A Mezgé Gastro Team első alkalommal vett részt a Fonyódi Kolbászfesztivál kolbászkészítő versenyén. Az elkészü ...
A GFE Technikum is meghívást kapott a rendezvényre. Mezőgazdasági, agrárgépészeti, erdészet és vadgazdálkodási, vendéglátóipari, rendészet- közszolgálati és ipari gépészeti területtel ismerkedhettek ...
Projektnap keretében használták fel a tizedikes pincérek a másfél év során tanultakat. A projektnapok kiemelt fontossággal bírnak a vendéglátás szakmacsoport munkájában. Hisszük, hogy egy közösen sze ...
A Kultúra Mindenkié Programsorozat keretében komponálták újra a neves desszertek receptjeit a 10.B-s vendéglátós lányok A 10.B osztály vendéglátós tanulói különös szeretettel és érdeklődéssel állnak ...