A közelmúltban elhunyt királynő kedvenc süteményeinek újragondolt, békési elemekkel gazdagított kompozíciójával nyűgözte le a zsűrit iskolánk gasztro-csapata a XVI. Békési Tökmulatság süteménykészítő ...
Portfólió témák után kutatnak legfiatalabb vendéglátósaink Szeptemberben gyakran érezzük úgy, hogy a tanév vége olyan messze van még, hogy talán sosem jön el. Nincsenek ezzel viszont így iskolánk 1/9 ...
A „Füst és Tűz” Dévaványai Bográcsétel-, Grill- & BBQ Smoker Fesztiválon debütált a Mezgé Gasztro Team az összehangolt projektmunkájuk eredményével. Bár az új tanév még csak pár napja köszöntött be, ...
Zöld utat kapott iskolánk a Nemzetközi Visegrádi Alaphoz benyújtott pályázata A Nemzetközi Visegrádi Alap V4 Gen Mini-Grants felhívására először pályázott intézményünk, a próbálkozás pedig sikert hoz ...
Ezüstérmet szerzett a Mezgé Gastro Team a Madzagfalvi Napok Ízek Utcája főzőversenyén Iskolánk gasztronómiai csapata hat éve alakult, tagjai mindig változnak, de a cél változatlan marad. A Mezgé Gast ...
A WFA és ERASMUS+ pályázatok támogatta programokon részvevők tartottak élménybeszámolót A 2021/2022 tanév tavaszi félévében két külföldi programot is megvalósított iskolánk, melyeknek köszönhetően ha ...
Iskolánk 9. évfolyamos vendéglátás-turizmus iránt érdeklődő tanulói május 17-én a Libás tanyán vettek részt szakmai kiránduláson. Szerencsés helyzetbe lehetnek a környéken élők, hiszen a környéken eg ...
A Garda-tónál és Bergamóban jártak az ERASMUS+ külföldi gyakorlatukat töltő tanulók Az ERASMUS+ külföldi szakmai gyakorlat alatt a résztvevők a hétköznapokon gyakorlatukat teljesítik Capizzonéban, a ...