Az olimposzi Riviérán folytatnak gyakorlatot tanítványaink Háromhetes gyakorlatra érkezett a thesszaloniki repülőtérre huszonhat tanítványunk és két kísérő tanáruk, hogy mezőgazdasági és vendéglátó g ...
Lengyelországi szakmai úton vettek részt a mezőgazdaság és a turizmus-vendéglátás ágazatok oktatói Az ERASMUS+ program keretében iskolánk által megnyert 2021-1-HU01-KA122-VET-000017102 „A GFE Technik ...
A Wacław Felczak Alapítvány Polonica Varietas pályázata negyedik alkalommal tette lehetővé 14 tanulónk és két kísérő tanár négynapos lengyelországi utazását. Iskolánk tanulóinak ismét lehetősége nyíl ...
A Wacław Felczak Alapítványhoz benyújtott Polonica Varietas elnevezésű pályázat negyedjére is zöld utat kapott, 14 tanulónk utazhat Sziléziába A Wacław Felczak Alapítvány már negyedik alakommal teszi ...
A közelmúltban elhunyt királynő kedvenc süteményeinek újragondolt, békési elemekkel gazdagított kompozíciójával nyűgözte le a zsűrit iskolánk gasztro-csapata a XVI. Békési Tökmulatság süteménykészítő ...
Portfólió témák után kutatnak legfiatalabb vendéglátósaink Szeptemberben gyakran érezzük úgy, hogy a tanév vége olyan messze van még, hogy talán sosem jön el. Nincsenek ezzel viszont így iskolánk 1/9 ...
A „Füst és Tűz” Dévaványai Bográcsétel-, Grill- & BBQ Smoker Fesztiválon debütált a Mezgé Gasztro Team az összehangolt projektmunkájuk eredményével. Bár az új tanév még csak pár napja köszöntött be, ...
Zöld utat kapott iskolánk a Nemzetközi Visegrádi Alaphoz benyújtott pályázata A Nemzetközi Visegrádi Alap V4 Gen Mini-Grants felhívására először pályázott intézményünk, a próbálkozás pedig sikert hoz ...
Ezüstérmet szerzett a Mezgé Gastro Team a Madzagfalvi Napok Ízek Utcája főzőversenyén Iskolánk gasztronómiai csapata hat éve alakult, tagjai mindig változnak, de a cél változatlan marad. A Mezgé Gast ...
A WFA és ERASMUS+ pályázatok támogatta programokon részvevők tartottak élménybeszámolót A 2021/2022 tanév tavaszi félévében két külföldi programot is megvalósított iskolánk, melyeknek köszönhetően ha ...