Kik alkotják a Mezgé Gastro Teamet?
Vendéglátós tanulók, olyanok, akik szakközépiskolában végzősök, és az érettségi után nálunk képzelik el a továbbtanulást, illetve az érettségi utáni képzésben részt vevő tizenharmadikos-tizennegyedikes tanulóink. Fontos a közösség építése és megtartása, ezért is szeretjük az ilyen kihívásokat, mint ez a verseny. A vendéglátósok egyébként is vidám, közösségi emberek, az étel összehozza az embereket.
2021. november 10-én délután rendeztük meg a TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2020-01351 „Közösségben könnyebb” pályázat keretében a III. Gasztronapot. Vargáné Dömény Marianna tanárnő nyitotta meg a rendezvényt. A Belencéres Néptáncegyüttes bemutatkozása után Földesi Márton szólótáncos bemutatója következett. A roma gasztronómiába Ásós Géza engedett bepillantást. A rendezvény a résztvevők megvendégelésével zá ...
„Aki Márton napján libát nem eszik, az egész éven át éhezik!” Már pedig ezt senki nem várhatja el egy mezőgazdásztól. Mindent meg is tettünk ennek elkerülése végett. Az egész hét a Márton napi szokás ...
A Békési Kolbászvigalmon melegített be a Mezgé Gastro Team a csabai sikerre A járvány miatt elmaradt gasztronómiai élményeket az idei tanévben sokszorosan pótolja a Mezgé Gastro Team. Az őszi rendezv ...
A márciusban indult projekt közösségi eseményekkel, szakkörökkel, tematikus foglalkozásokkal kíván hozzájárulni a helyi lakosok, az iskolánkba járó diákok és hozzátartozóik identitásának erősítéséhez ...
Vidám hangulatú versenyt szerveztek a vendéglátósok az iskola összes tanulójának az őszi Diák Napon A péntek reggeli szeles időjárás sem riasztotta vissza iskolánk diákseregét attól, hogy részt vegye ...
Bronzérmet szerzett iskolánknak a Gastro Team lánycsapata a dévaványai Füst és Tűz- Bográcsételfőző-, Grill & BBQ Smoker Fesztiválon A Mezgé Gastro Team a járványhelyzet okozta hosszas kényszerpihenő ...
Ízutazás, verseny, közösségi élmény. Ez a három dolog volt a közös nevező a TOP-7.1.1-16-H-123-03 Közösségben könnyebb! címet viselő projekt keretében megvalósuló gasztronapban. A márciusban indult p ...
A közelgő szakmai- és ágazati alapvizsgák nagy kihívás elé állítják a vendéglátóipari ágazati alapokatásban résztvevő kilencedikeseket, valamint a pincér és vendéglátászervező szakok vegzős tanulóit. ...
A járványhelyzet ellenére is elszántan készültek a megmérettetésre a 12/A osztály vendéglátós tanulói. Február második felében három próbatétel várt a fiatalokra, akik úgy döntöttek, hogy az érettség ...
Gyakorlati vizsgára készülnek a végzős vendéglátásszervező lányok. Hőzső utcai tankonyhánk a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően már alkalmas a vendéglátós tanulók gyakorlati vizsgafeladatokra va ...